Zuma Marble Blast

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Datorită acestui joc, te vei regăsi în cel mai real Egipt Antic. Treceți peste 40 de niveluri de dificultate și bucurați-vă de jocul neobișnuit de Zuma.
Dacă nu ați jucat niciodată jocul, vă puteți familiariza cu regulile. Acesta este un joc de tragere cu marmură în care trebuie să tragi marmura cu rânduri de linii colorate de marmură pentru a le distruge. Bilele Zuma sau marmura vor veni în marmură și trebuie să țintești cu atenție de la shooterul de marmură pentru a crea 3 bile de aceeași culoare. Este ușor de jucat, dar captivant.

Scopul tău este să ștergi toate bilele înainte ca acestea să ajungă la sfârșitul drumului și, între timp, să completezi cât mai multe mingi și combinații posibil pentru a obține cel mai mare scor. Și în această versiune a jocului vei avea o mulțime de sfaturi, cum ar fi: colorează bilele în orice altă culoare, oprește timpul sau bomba care va scoate toate bilele de pe teren. Prin urmare, dacă vă blocați, le puteți folosi oricând. Ai un joc bun. Joacă-l chiar acum în modul online și fără înregistrare.

Jocuri noi Zuma