Zuma Revenge 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Zuma’s Revenge 2 este un joc flash clasic cu bile pe care toți jucătorii îl vor adora. Zuma’s Revenge 2 a devenit cel mai bun reprezentant al genului. Are o grafică plăcută și plină de culoare și multe niveluri interesante, a căror complexitate crescândă ține întotdeauna jucătorii pe picioare. Dezvoltatorii au gândit temeinic jocul, astfel încât procesul de trecere a nivelurilor nu obosește.

Jocul Zuma’s Revenge 2 (Totemia Cursed Marbles) este unul dintre cele mai uimitoare jocuri din seria Zuma. Aici vă veți întâlni în lumea veche necunoscută, unde va trebui să câștigați jocul, dărâmând mingi care vor spirala în gură la totem. La începutul jocului veți fi antrenat și îl veți putea juca fără probleme. Așadar, nu vă supărați, dacă nu ați mai jucat acest joc, deoarece dezvoltatorii noștri au făcut tot posibilul să facă chiar și jucători începători să joace acest joc mai întâi fără probleme în timpul trecerii nivelului.

Jocul este controlat de mouse; trebuie să țintești broasca dintr-o singură lovitură. Puteți schimba bilele cu bara de spațiu.
Bucurați-vă de această versiune online a jocului pe site-ul nostru!

Jocuri noi Zuma Jocuri populare Zuma Zuma 2021