Zuma Broască

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Toată lumea îi place acest joc din anul 2003, suntem siguri în el. Dar aceasta este cea mai nouă versiune a acestuia, este mult mai strălucitoare și o imagine mult mai frumoasă. Mai ales pentru cei care vor să se cufunde într-o lume locuită de celebrul broască de piatră pe nume Zuma, dar nu un computer foarte puternic, care este jocul Zuma Broască. Va atrage toți fanii acestui popular joc arcade, dar nu vor fi împovărați cu cerințe ridicate de sistem.

Scopul jocului este simplu ca întotdeauna: trebuie să faceți ca bilele colorate-șarpele să nu intre în gaură, altfel jocul va fi considerat terminat. Broasca este lacomă și nu arată jucătorului următoarea minge care va fi aruncată ca în jocul Zuma Ball. Deci, fii atent și precis cu pumnii tăi! Deci, dacă doriți să vă bucurați de o distracție minunată, începeți să jucați în Zuma.
Mai mult decât atât, câte niveluri puteți completa și câte puncte veți obține? Deveniți noul campion al acestui joc câștigând maximum de puncte în jocul online gratuit „Zuma Broască”.

Jocuri noi Zuma