Zuma Sparkle 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Jocul Zuma Sparkle 2 este plin de mister magic. De la început veți obține informații scurte despre cum să jucați în ea, dacă sunteți noul din această serie de jocuri Zuma. Prin urmare, dacă decideți să jucați jocul Zuma pentru prima dată, puteți apăsa în siguranță butonul Start, deoarece va fi ușor de jucat dacă citiți regulile pentru prima dată.

Sarcina principală pe care o veți face va fi să faceți o potrivire de 3 sau mai multe, cum ar fi globurile colorate. De asemenea, veți avea bonusuri pentru fiecare nivel norocos. Jocul va fi considerat complet dacă nu există globuri colorate pe terenul dvs. de joc și niciunul dintre ele nu se află în gaură.

Jocul aparent simplu, dar extrem de precis, este însoțit de efecte vizuale luminoase, superbe, cu aceleași efecte plăcute, melodia este plăcută la început, dar repetitivă ca multe alte puzzle-uri. Prin urmare, dacă îți place jocul obișnuit de Zuma, atunci acest joc Zuma Sparkle 2 îți va părea și mai distractiv.

Dacă încă te gândești la ce joc să joci: în Zuma obișnuită sau în acesta, atunci crede-ne, dacă alegi acest joc, nu vei regreta niciodată. Apoi, este un puzzle excelent și luminos și orice utilizator, chiar și un începător, va fi plăcut surprins.

Jocuri noi Zuma