Candy Zuma

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Cea mai delicioasă versiune a jocului Zuma, în special pentru iubitorii de dulciuri. Deci, acest joc se va potrivi atât adulților, cât și copiilor. Pentru că cine nu iubește diferite dulciuri, bomboane, biscuiți, prăjituri și acadele? De aceea, dezvoltatorii noștri sunt fericiți să vă prezinte acest joc minunat, gratuit și online!

Pe terenul de joc veți vedea bomboane care se vor deplasa pe teren ca mingi obișnuite. Va trebui să bateți bomboane de aceeași culoare, care vor fi de 3 sau mai multe. Fii rapid și iscusit! Dacă nu reușiți să distrugeți toate bomboanele înainte ca linia serpentină să ajungă la vântul negru, jocul dvs. s-a terminat! Colectează diverse suplimente și bonusuri care sunt ascunse printre dulciurile primite.

Candy Zuma va fi minunat pentru copii, deoarece pe lângă imaginea colorată, jocul are și muzică foarte drăguță. Deci, puteți să vă luați copilul cu voi și să vă distrați minunat împreună jucând un joc atât de frumos și logic. Și nu uitați să aduceți dulciuri și să le puneți lângă dvs., pentru că cu siguranță veți decide să mâncați ceva gustos!

Jocuri noi Zuma