Zuma Atlantis 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Ești cu adevărat acel erou care va putea ghici istoria insulei antice, care a fost uitată cu mulți ani în urmă și care se numește Atlantida? Dacă da, atunci acesta este un joc de puzzle captivant care vă așteaptă Zuma. În această versiune a jocului multe niveluri frumoase și uimitoare, cu multe bonusuri și puzzle-uri dificile.

Jocul cu bile Zuma Atlantis 2 este pentru aventurieri adevărați. Pe această versiune Zuma Atlantis îl vei întâlni pe Craigen Barbarian, care are multe lucruri de făcut, o mulțime de aventuri. Acest joc a fost creat pentru jucătorii adevărați, care s-au săturat de jocurile obișnuite Zuma și doresc aventuri reale. Puteți deschide jocul pe ecran complet, așa că, datorită acestei oportunități, veți putea să vă aruncați în lumea uimitoare a ghicitorilor și aventurilor incredibile și mai repede.

Regulile jocului Zuma Atlantic sunt destul de simple, la fel ca în alte jocuri de minte, tot ce trebuie să faceți este să trageți o minge către un șarpe care trece la bile colorate și să o faceți 3 (și mai mult) aceleași culori ale bile. Pentru că dacă trageți o culoare de bile în alte culori, șarpele nu va deveni mai mic, ceea ce înseamnă că va crește și trecerea jocului devine doar mai complicată. De îndată ce prima minge cade într-o gaură de pe terenul de joc, atunci jocul se va termina și nu veți trece de nivelul.

Dacă ești tu, așa că să începem să jucăm acest joc minunat și nu vei fi dezamăgit nici o secundă.

Jocuri noi Zuma