Zuma Bubble Shooter

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Un joc conceput special pentru începători. La urma urmei, dacă doriți doar să vă familiarizați cu lumea Zuma, puteți face acest lucru pe această platformă online, unde puteți trece prin antrenament, înainte de a vă arunca în minunata lume a Zuma Bubble Shooter. Ei bine, dacă sunteți deja familiarizați cu jocul, atunci începeți rapid să găsiți bijuterii în această lume a piraților.

Toate aceste valori să fie virtuale, dar fiecare își poate testa propria răbdare și perseverență. Zuma Piraților oferă un design luminos, numeroase aventuri, la mai multe niveluri, unde nu numai apele periculoase, ci și monștrii marini misterioși se întâlnesc pe drum.

Baza jocului este tipică pentru toate mingile. Trebuie să trageți cu atenție grupuri de bile de aceeași culoare. Cu cât acest grup este mai mare; cu atât poți obține mai multe puncte. Jocul aduce satisfacții reale, ca și cum ai fi de fapt într-o căutare pentru a găsi comori reale. Mai mult decât atât, nu este nevoie să descărcați jocul, acesta fiind întotdeauna disponibil pe site-ul nostru. Îl puteți folosi nu numai de pe computer, ci și de pe smartphone sau tabletă.

Jocuri noi Zuma