Zuma Jellyland

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Acest joc de fotografiere cu reguli de joc radical noi, o idee nouă și un fel de prezentare, care îi va surprinde pe fanii shooterilor obișnuiți și iubiți de multă vreme. Jocul lui Zuma Jellyland va fi perfect potrivit pentru fete sau pentru cei care sunt dulci. Este plin de bucurie, dulciuri, imagini colorate și așa mai departe.

Scopul tău este să asortezi jeleuri de același tip împușcându-le cu dulciuri de aceeași formă. Pot exista jeleuri sub formă de inimi, stele, lollypops, etc. Întregul joc este împărțit în nivele, în care sarcina devine mai dificilă, dar nu prea mare, pentru a nu descuraja dorința de a „trage” cât mai multe bomboane posibil.

Fotografierea cu bomboane este foarte simplă, deoarece dezvoltatorii nu au schimbat principiul de bază al jocului, făcând doar bomboane în loc de bile. Alegând grupuri de dulciuri, trebuie să le lovești cu aceeași bomboană lansată dintr-o catapultă săgeată standard. Se rotește ușor, permițându-vă să alegeți direcția potrivită pentru fotografiere. Intrați mai repede!

Jocuri noi Zuma