Zuma Deluxe 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Zuma Deluxe 2 este cea mai faimoasă și populară versiune a jocului online. Classic Zuma va rămâne pentru totdeauna favoritul multor jucători. Grafică frumoasă, multe niveluri interesante și un sistem de bonusuri simplu și direct.

Jocul Zuma Deluxe 2 începe cu muzică neobișnuită și într-o pajiște magică, pe care stă o broască, ținând pietre prețioase în gură. Sarcina dvs. va fi să aruncați aceste pietre asupra altor pietre, care vă vor șarpe pe terenul de joc. Există un craniu la capătul drumului. Trebuie să evitați acest lucru. Încercați să distrugeți întreaga linie înainte de a ajunge la ultimul punct. Dacă eșuați, puteți începe din nou, dar cel mai bine este să depuneți eforturi și să finalizați sarcina la prima încercare.

Faceți clic pe pagină pentru a deschide Zuma Deluxe pe ecran complet. În acest caz, grafica va fi mult mai distractivă! Totul depinde de cât de repede gândiți și trageți cu precizie. Este demn de remarcat faptul că fiecare greșeală complică nivelul. Graba poate fi un inamic periculos, dar trebuie să acționezi rapid. Bucurați-vă de clasicele genului!

Să vedem cine câștigă: tu sau jocul. Treceți nivel cu nivel, care va fi 13, și deveniți câștigătorul acestui minunat joc.

Jocuri noi Zuma Jocuri populare Zuma Zuma 2021