Zuma HTML5

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Această versiune super nouă a jocului Zuma vă așteaptă pe site-ul nostru, care este complet gratuit și fără înregistrare! Acest joc poate fi numit o adevărată clonă a celebrului joc de puzzle Zuma, dar Zuma HTML5 este mai interesant și are o imagine mai luminoasă. Tot ce trebuie să faceți este să doborâți bile colorate de pe terenul de joc cu o rachetă specială și să le împiedicați să intre în baie!

În acest joc veți avea ocazia să obțineți puncte bonus suplimentare, dacă ajungeți la locurile bonus care vor fi pe ecran. De asemenea, puteți face clic pe tun pentru a schimba culoarea mingii care va zbura în șarpe dintr-un număr mare de bile. Acest joc îți permite într-adevăr să te relaxezi și să te relaxezi în timpul liber, în timp ce nu vei juca doar un joc, ci îți vei petrece timpul cu beneficii. Pentru că acest joc este un puzzle bun care dezvoltă gândirea și viteza reacției tale.

Pe scurt, joacă-l cât mai repede posibil, deoarece șarpele bilelor se mișcă foarte repede. Sa ai noroc! Apăsați mai repede butonul „Start” și începeți să jucați un joc online gratuit Zuma pe site-ul nostru.

Jocuri noi Zuma