Zuma’s Revenge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Datorită acestui joc, vă veți găsi în lumea reală a incașilor antici și veți putea colecta recompense pentru fiecare nivel pe care l-ați trecut și fiecare bilă de baie ruptă. Puteți juca jocul Zuma’s Revenge online gratuit pe site-ul nostru.

Imaginați-vă într-un oraș uimitor, cu un ritm uriaș, cu o istorie neexplorată, multe secrete și mistere. Apropo, știm că ești genul de persoană care iubește călătoriile și asta înseamnă că acest joc a fost inventat doar pentru tine. Așadar, fii curajos și grăbește-te și începe jocul chiar acum!

În partea de sus a ecranului veți vedea o pasăre magician în care vor exista bile de diferite culori, tot ce trebuie să faceți este să intrați în alte bile, care se vor deplasa pe terenul de joc și vor scoate bile de aceeași culoare. Jocul Zuma’s Revenge are o schemă de culori excelentă și, prin urmare, va atrage atât adulții, cât și copiii. Această versiune a jocului face parte din colecția Zuma Games, deci nu se satură să ne surprindă cu noutățile sale din ce în ce mai mult în fiecare zi.

Jocuri noi Zuma Zuma Classic