Egypt Zuma

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Un joc neobișnuit de Zuma în Egiptul antic, deoarece există până la trei machete, precum și multe nivele pe care le vei parcurge cu diferite niveluri de dificultate. Culorile au fost alese ca vesele și vesele, cu predominanță de galben strălucitor și albastru deschis.

Încă de la primul nivel veți fi întâmpinați de un gândac scarabeu care va trage bile de diferite culori la un șarpe care trece din bile. Sarcina ta va fi să faci șarpele să nu intre în gura totemului.

Nu este nimic complicat aici, dar fundalul luminos, vesel și bilele rotative amuzante acționează pur și simplu vrăjitoare, forțându-vă să vă aruncați mai adânc în atmosfera jocului și să explorați, să cuceriți din ce în ce mai multe niveluri.

Pentru fiecare nivel trecut, jucătorul primește nu numai puncte câștigate sincer, ci și un bonus pentru timp. La sfârșitul nivelului, utilizatorul se mută într-o nouă sală, devenind mai aproape de întruparea pământească a zeului – faraonul. Panoul din dreapta terenului de joc, decorat în același stil egiptean, oferă informații de bază despre joc.

Jocuri noi Zuma Zuma Classic