Zuma Craigen: Stones of Thum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Jocul pentru adevărații temerari. Un joc cu o poveste interesantă care combină jocul obișnuit de tragere cu minge Zuma. Aici îl vei întâlni pe Craigen Barbarian pentru a găsi mai multe Ale. Aici veți găsi o poveste reală a unui curajos Barbarian Craigen care va lupta pentru dragostea unei doamne frumoase și va trece până la douăsprezece niveluri de dificultate pe care trebuie să-l ajutați să treacă pentru a câștiga.

Acest joc a fost creat pentru jucătorii reali care s-au săturat de jocurile obișnuite Zuma și doresc aventuri reale. Tot ce trebuie să faceți este să conectați pietre de același tip, încercați să vă asigurați că șarpele de pietre nu cade în groapa monstruoasă. Încercați să vă amintiți că la fiecare nivel aveți o limită de timp, prin urmare, trebuie să fiți rapid și vigilent.

Dacă simțiți că este un joc pentru dvs., așa că să începem să jucăm jocul Craigen: Stones of Thum și nu veți fi dezamăgiți nicio secundă. Să începem să o jucăm chiar acum, dragul nostru cuceritor al lumilor Zuma.

Jocuri noi Zuma