Zuma Dynasty

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

China antică a uimit întotdeauna cu istoria sa uimitoare, cu miturile sale de către zeii care au reprezentat sub formă de dragoni uriași. Pentru că, conform tuturor legendelor chineze, dragonii au fost cei care au protejat oamenii de diverse pericole, de dezastre și de situații teribile.

În acest joc dinastia Zuma, trebuie să fii un adevărat dragon și scopul tău va fi să salvezi țara maiestuoasă. Ei bine, în fața ta va exista o linie uriașă în mișcare în care vor exista bile colorate, iar scopul tău va fi să-i oprești mișcarea. Doar atunci când terenul tău de joc va fi liber de toate bilele, poți salva toți oamenii din această țară imensă.

Cu cât veți avea mai multe eliminări simultane de bile în combinație combinată, cu atât veți obține mai multe puncte. În plus, uneori veți întâlni bile cu iluminare specială și, dacă le loviți, puteți câștiga puncte bonus suplimentare și oportunități unice. Deci fii atent! De asemenea, la fiecare nivel, dificultatea va crește și doar câștigătorii dragoni adevărați vor putea finaliza jocul până la capăt!

Jocuri noi Zuma